1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA PRVU PREPREKU NA PUTU ZA LIGU ŠAMPIONA: Nadamo se da se neće ponoviti 2015. godina!

Objavljeno: 14.07.21 u 17:58

Sezona samo što nije počela.

Fudbaleri Crvene zvezde, učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona počeće od drugog kola. Prva prepreka za plasman u najjače evropsko takmičenje biće im Kairat koji je u dvomeču bio bolji od Makabija iz Haife ukupnim rezultatom 3:1 (1:1, 2:0).

Nakon remija u Izraelu, fudbaleri kazahstanskog kluba su pokazali kvalitet na domaćem terenu i zasluženo su prošli u drugo kolo. Navijači crveno-belih imaju vrlo loše sećanje na Kairat, jer ih je upravo ova ekipa savladala 2015. u prvom kolu kvalifikacija za LE. Ipak sada je situacija potpuno drugačija, pa bi crveno-beli trebalo da budu izraziti favoriti.

Prvi meč izabranici Dejana Stankovića odigraće u gostima 21. jula, dok je revanš u Beogradu na programu 7 dana kasnije. Prvi meč u Superligi Srbije Zvezda će odigrati protiv Vojvodine 16. jula.

0
0

1 Komentara

  1. Pa, nisu baš svi srećni što počinje prvenstvo! Recimo Degenek, Pavkov i Radulović, doživljavaju jedan pravi brutalan progon, od svoje Zvezde na početku prvenstva! Zaista neobjašnjivo! Umesto da igraju najbolji, u Zvezdi igraju recimo neki koji ne ispunjavaju osnovne zahteve motoričkog standarda. I takve igrače Zvezda stalno i uporno forsira. Protiv Kairata igramo za pet dana, pa jel’ neko misli da ćemo sa ovim sporaćima uraditi nešto značajno u Kazahstanu?! Njihov trener Kiril Keker ne smatra Zvezdu ozbiljnim protivnikom, tako barem piše u današnjoj štampi! Šta se ovo dešava sa Zvezdom?! Sva ova ukupna situacija izaziva u meni neku teskobu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter