0
Košarka

FOTO: KSS

VELIKE PROMENE U KSS: Kokoškov pred otkazom, stiže velika legenda umesto njega!?

Objavljeno: 14.07.21 u 10:00

Muška košarkaška reprezentacija Srbije doživela je veliki neuspeh, nakon što u Beogradu nije uspela da se izbori za Olimpijske igre.

U Tokio ide Italija, a pred ‘orlovima’ je period tokom kog bi morali da nađu odogovre na određena pitanja i što pre ispravi anomalije, koje su se videle u ‘Pioniru’ protiv Azura, ali i na nekim ranijim utakmicama.

Bez nekoliko važnih igrača, ali i samopouzdanja i lidera tima, Srbije je poklekla, a jedno od pitanja, koje se nameće je i šta će biti s selektorom. Kako navodi ‘Sportski žurnal’, šanse da Igor Kokoškov ostane na klupi su minimalne. Ne samo zbog neuspeha u kvalifikacijama, nego i činjenice da radi na dva mesta i da će se ponovo preklapati utakmice kvalifikacija za Mundobasket i evrolgaiški termini.

Zbog toga se razmišlja o određenim opcija za naslednika, a na vrhu liste je Svetislav Pešić. Iskusni trener je bez kluba trenutno, a malo je u ovom momentu onih koji imaju takav CV i koji bi mogli da preuzmu Srbiju. Pešić bi mogao da bude ta šok-terapija, jer svojom energijom ume da utiče na ekipu koju vodi, međutim, konačna odluka je na KSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter