0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

TRENER I FUDBALERI KAIRATA SE OČIGLEDNO NE PLAŠE ZVEZDE: U svlačionici je nastao urlik, već smo ih pobeđivali! (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.21 u 19:37

Izuzetno su motivisani.

Fudbaleri Crvene zvezde će se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa ekipom Kairata. Kazahstanci su u prvom kolu bili bolji od Makabija iz Haife, nakon čega je trener Kairata održao govor u svlačionici. Nakon njegovog izlaganja u kome je pomenuo Zvezdu, nastao je urlik među njegovim fudbalerima.

Neki od vas će se u četvrtak oporavljati, dok će se drugi pripremati za utakmicu u prvenstvu. Momci, naredni rival je Crvena zvezda koju je Kairat već pobeđivao. To je super, moramo da idemo dalje. Sada smo napravili prvi korak. Hvala vam svima, rekao je Keker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTS.KZ (@kzsports)

Podsećamo, Kairat i Crvena zvezda su se sastali 2015. godine u kvalifikacijama za LE. Tada je srpski klub predvođen Miodragom Božovićem poražen u dvomeču sa kazahstanskim šampionom. Prvi duel drugog kola se igra u Kazahstanu 21. jula, dok je revanš 7 dana kasnije u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter