2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STOJKOVIĆ IDE U SERIJU A: Nije se izborio za mesto u Partizanu, očekuju ga novi izazovi!

Objavljeno: 14.07.21 u 16:50

Boriće se za mesto u ekipi.

Doskorašnji fudbaler Partizana, mladi Denis Stojković, karijeru će nastaviti u Italiji, prenose tamošnji mediji. Nakon što je pre mesec dana raskinuo ugovor sa Partizanom, navodi se da bi on sada trebalo da potpiše ugovor sa Torinom.

Stojković dobro poznaje Italiju, jer je u mlađim selekcijama već nastupao za Juventus, ali i za gore pomenuti Torino. Potom ga je karijera preko Čelsija i LASK-a dovela do Olimpije iz Ljubljane, pa Avelina. Tu su ga ljudi iz Partizana uočili, doveli su ga u klub, ali je u crno-belom dresu odigrao samo jednu sezonu.

FOTO: FK Partizan

Iako je imao potpisan četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, trener Aleksandar Stanojević mu je dao do znanja da ne računa na njega. Stojković je rođen 3. avgusta 2002. godine.

0
0

2 Komentara

  1. Te[kom mukom moram priznati da su ovde najveći fudbalski stručnjaci, i ako su ga oni procenili, karijera mu je zapečaćena….Džaba smo prekrečili,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter