0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

PEŠIĆ PRIČAO O PREUZIMANJU REPREZENTACIJE: Ne treba mi nikakva promocija, uvek sam tu da pomognem!

Objavljeno: 14.07.21 u 19:59

Trenutno je na odmoru.

Nakon što je košarkaška reprezentacija Srbije poražena od Italije u odlučujućem meču za plasman na OI, sve su glasnije priče o odlasku Igora Kokoškova sa klupe Orlova. Iako ga gotovo sve kolege podržavaju, bilo je i onih koji su videli i njegovu odgovornost u ovom neuspehu. Povodom toga, pojedini domaći mediji su preneli da bi u slučaju da Kokoškov dobije otkaz, reprezentaciju mogao da preuzme legendarni Svetislav Kari Pešić.

Meni nije potrebna nikakva promocija. Ja sam uvek spreman da pomognem, a to mogu i na druge načine. Mogu da pomognem, ne samo našoj reprezentaciji, nego ukupno srpskoj košarci, rekao je Pešić za Sport Klub.

FOTO: KSS

Proslavljeni trener je potom istakao da ne želi da ulazi u spekulacije i da se sada nalazi na odmoru. Takođe u slučaju da Kokoškov ode, kao kandidati spominju se i Saša Obradović, kao i Saša Đorđević.

– Toliko od mene. Trenutno sam na odmoru i ne želim da učestvujem u bilo kakvoj promociji, zaključio je Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter