0
Boks

FOTO: YouTube screenshot

OTKAZAN MEČ FJURIJA I VAJLDERA: Britanac pozitivan na koronavirus!

Objavljeno: 14.07.21 u 13:36

Treći meč Fjurija i Vajldera bio je zakazan za 24. jul, ali je bokser iz Mančestera pozitivan na koronavirus.

Odlaganje meča izmedju Vajldera i Fjurija prokomentarisao je nekadašnji Britanski bokser Karl Froč:

 

„Veoma sam razočaran oldaganjem, bio je to meč kojem sam se mnogo radovao. Nikada ne  treba otpisati boksera razornog udarca kakav je Vajder. Siguran sam da će odlaganje više škoditi Fjuriju jer odsustvuju iz ringa jednako dugo. Vajldera su mnogi ismevali i mislim da će on biti još ‘gladniji’. Fjuri mnogo voli ovaj sport i stalno trenira ali motivacija može da potraje samo određeni period ako nemate borbe.“ i dodao:

 

„Sećam se kada sam boksovao, mnogi su mi govorili da, ukoliko pauziram više od jedne godine, imaću osećaj kao da počinjem ispočetka. Nažalost, borba za neprikosnovenog prvaka sveta sa Entonijem Džošuom mi deluje sve nedostižnije“.

 

Tajson Fjuri i Diontej Vajlder su boksovali dva puta do sada, 2018. kada je bilo nerešeno i 2020. u kom je Fjuri slavio jer je Vajlder predao meč. Kao termin naknade pominje se septembar ili oktobar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter