0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

OLIMPIJA JE PLATILA 50.000 DOLARA LIDEJU DA DOĐE U PARTIZAN: Italijani otkrili nove detalje!

Objavljeno: 14.07.21 u 18:41

Ovo do sada nismo znali.

Nakon Kevina Pantera koji je iz italijanske Olimpije došao u Partizan, nekoliko dana kasnije za isti potez odlučio se i Zek Lidej. Nema sumnje da crno-beli prave tim koji će napadati sve trofeje i Evroligu naredne godine, pa se uskoro očekuje još zvučnih imena.

Čim su Kevin Panter i Zek Lidej došli, na društvenim mrežama je počelo nagađanje o njihovim platama. Eurohoops je preneo da će Panter imati najveći ugovor u istoriji srpske košarke (3 miliona za 2 godine), dok su pojedini domaći mediji naveli nešto manju cifru.

Naravno, njihova zarada nije zvanično poznata, ali se o rastanku Olimpije i Lideja sada zna nešto više. Rimski dnevnik Republika tvrdi da je po raskidu ugovora italijanski klub Lideju platio 50.000 dolara.

Olimpija se oslobodila Ledeja tako što mu je platila otpremninu od 50.000 dolara, pošto su u klubu bili prilično zbunjeni njegovim padom u igri u odlučujućem periodu sezone, naveli su oni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter