FOTO: Instagram/Screenshot/harrymaguire93
in

MEGVAJEROV OTAC POVREĐEN NAKON FINALA EP: Slomio je rebra, bilo je strašno!

Izbio je haos.

Fudbaleri Engleske su poraženi u finalu Evropskog prvenstva od selekcije Italije. Gledali smo vrlo zanimljiv duel za titulu na Vembliju, a pobednik je odlučen posle penala. Nakon utakmice su nas ipak sačekale ružne scene, jer je na ulicama Londona došlo do velikog broja incidenata. Tom prilikom, povređen je i otac engleskog reprezentativca Harija Megvajera.

Da, mislim da je upao u stampedo. Čini mi se da je zadobio nekoliko povreda i da se radi o rebrima, da su slomljena. Kao što rekoh, bilo je strašno, pričali smo i rekao mi je da je bilo užasno i da se uplašio. Ne želim više nikada da vidim tako nešto na fudbalskoj utakmici, posebno ne u velikom finalu, počeo je Megvajer.

Fudbaler Mančester junajteda istakao je da je u svoj toj gužvi povređen i njegov menadžer. Dodao je da je razočaran i tužan, kao i da se nada da će se ljudi opametiti.

Video sam dosta snimaka i pričao sa ocem o incidientu, kao i sa porodicom. Mislim da su najgore prošli moj tata i menadžer u celoj gužvi. Razočaran sam, nadam se da ćemo se opametiti i postarati da se to ne dešava, zaključio je Megvajer.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BILI SMO JAČI, ŽAO MI JE BOGDANA: Galinari otkrio da su Bogdanović i on zajedno pratili meč Srbija – Italija!

TRENER I FUDBALERI KAIRATA SE OČIGLEDNO NE PLAŠE ZVEZDE: U svlačionici je nastao urlik, već smo ih pobeđivali! (VIDEO)