FOTO: OSSRB
in ,

EVO KO BRANI ZLATO NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Kovač saopštio spisak odbojkaša, jači smo nego ikad!

Igra se u 4 države.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač danas je saopštio spisak reprezentativaca koji će konkurisati za Evropsko prvenstvo. Takmičenje će se održati u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji, a naši momci će braniti titulu koju su pre dve godine osvojili u Parizu.

Reprezentativci će 18. jula krenuti na Jahorinu, gde će obaviti pripreme. Prvenstvo će se održati od 1. do 19. septembra, pa će izabranici Slobodana Kovača imati dosta vremena za uigravanje.

Na širi spisak od 25 reprezentativaca pozvani su: Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović, Mihajlo Mitić, Andrej Polomac, Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Nikola Meljanac, Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad Kapur, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić,Nemanja Mašulović, Stevan Simić, Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Davide Kovač, Lazar Marinović i Lazar Bajandić.

loading...

Muška seniorska reprezentacija Srbije će prvi meč na EP u A grupi u Krakovu odigrati protiv Belgije, 2. septembra od 17.30 časova. Srbija će drugi meč odigrati 3. septembra protiv Ukrajine od 20.30 časova, a treći 4. septembra od 20.30 časova protiv Poljske. Četvrti meč na EP Srbija će odigrati 6. septembra od 17.30 časova protiv Portugalije, a poslednji, peti 7. septembra protiv Grčke od 17.30 časova.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite
  1. Jacinego ikad a nisu se plasirali na OI i to 2 puta zaredom. Nikad vise generacija Grbica, Mestera, Vujovica, Boskana, Brdjovica, Miljkovica i Gerica.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZVEZDA RASKINULA UGOVOR SA JEDNIM OD LIDERA EKIPE: Stranac napušta „crveno bele“!

PARTIZAN KREĆE SA PRODAJOM SEZONSKIH KARATA: Ko je imao sezonsku prošle godine, dobija novu gratis!