0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

DAN ZA POJAČANJA NA SLANOJ BARI: Proleter ozvaničio tri potpisa!

Objavljeno: 14.07.21 u 16:45

Svi potpisi su sada ozvaničeni!

Proleter iz Novog Sada je spreman za početak nove sezone u Superligi. Odradili su pripreme u ‘May Thermal-u’, hotelu u blizini Sandiklija. U timu se nalazi nekoliko novih igrača, kako starijih, tako i mlađih, pa će biti zanimljivo videti kakav spoj mladosti i iskustva su napravili ‘Slanobarci’!

FOTO: HotSport

Danas su ozvaničena tri nova potpisa u Proleteru. Reč je o vezisti Stefanu Mihajloviću, napadaču Dilanu Ortizu i levom beku Bravu. Sva tri igrača su prošli kompletne pripreme sa Proleterom, a Ortiz je postigao i pogodak u poslednjoj kontrolnoj utakmici protiv ukrajinske Zorje.

FOTO: HOTSPORT

Stefan ima 22 godine, a prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, u kojoj nije uspeo da se nametne prvom timu. Tokom karijere je branio boje Voždovca, Mladosti iz Lučana, Sloge iz Požege, Zlatibora, Žarkova, Linca i prošle sezone Mačve. Najbolje se snalazi na pozicijama centralnog i ofanzivnog veznog igrača.

FOTO: HotSport

Kada govorimo o ‘navalnom’ delu tima, tu je došao Andrija Kaluđerović, a ‘zdravu’ konkurenciju činiće mu Dilan Ortiz. Momak rođen 2000. godine u Kolumbiji, zadužio je opremu Proletera, koji će mu biti treći klub iz Srbije. Do sada je u našoj zemlji nosio dres Čukaričkog i Mačve. Prema rečima sportskog direktora Amira Bislimija, za Ortiza je plaćeno obeštećenje kako bi došao na Slanu Baru.

INTERVJU SA ORTIZOM I BRAVOM: Kolumbijski duo na Slanoj Bari! 

Zajedno sa gore pomenutim Ortizom, iz Kolumbije u Novi Sad stigao je Bravo! Reč je o levom beku, koji se sve bolje adaptira na novu sredinu i nove saigrače. Najveći problem jeste jezička barijera, jer govori samo španski jezik, ali uz pomoć pojedinih igrača uspeva sve bolje da se snađe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter