0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

BIO JE BLIZU REPREZENTACIJE, A SADA DOBIJA 11 GODINA ZATVORA: Fudbaler srpskog porekla je imao posla sa mafijom!

Objavljeno: 14.07.21 u 18:21

Presuda je doneta.

Fudbaler srpskog porekla Ilija Jurković je pre samo nekoliko godina bio vrlo blizu da se nađe u reprezentaciji Švedske, ali je sve otišlo u potpuno drugom smeru. Naime, bivši fudbaler AIK-a je prema navodima švedskih medija bio jedan od četvorice vođa mafije koju je kontrolisao Šihaba Lamurija.

Čitava javnost u Švedskoj je šokirana činjenicom, da je Jurković od potencijalnog reprezenativca te zemlje dogurao do mafije. Pretpostavlja se da je prekretnica u svemu tome bila teška povreda kolena koju je doživeo 2014. godine.

Navodi se da je 24-godišnji Jurković pomagao u pokušaju ubistava, ali je izvršio i nekoliko krivičnih dela, među kojima je i otmica. On je takođe dogovarao i cene ubistava, pa je navodno likvidiranje nekoga koštalo oko 1.5 miliona švedskih kruna. Saopšteno je da je bivši fudbaler osuđen na 11 godina zatvora, dok je njegov šef Lamuri dobio 17.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter