0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

BILI SMO JAČI, ŽAO MI JE BOGDANA: Galinari otkrio da su Bogdanović i on zajedno pratili meč Srbija – Italija!

Objavljeno: 14.07.21 u 18:58

Oni uskoro putuju u Tokio.

Košarkaši Italije će putovati u Japan na Olimpijske igre, jer su u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu savladali našu selekciju. Iako tada nije mogao da im pomogne, na Tviteru se sada oglasio Danilo Galinari koji zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem nastupa u dresu Atlante.

Bilo je predivno, povrh svega imam jednog saigrača iz Srbije. Zajedno smo gledali taj derbi Srbije i Italije kod kuće. Mislim da je za svakog, pogotovo za moju generaciju san o Olimpijskim igrama stvar o kojoj smo oduvek mislili, to je san sa kojim smo se rodili i odrastali. Sada je to realnost, to je spektakularno. Žao mi je mog druga i saigrača Bogdanovića ali mi smo bili jači, napisao je Galinari.

U nastavku mu je odgovorio i naš reprezentativac sa rečima da će ovog leta navijati za njega. Podsećamo, Atlanta nije imala snage da savlada Milvoki u finalu Istoka, ali je svojim igrama pozitivno iznenadila sve.

Ne mogu da verujem da ću navijati za Italiju ovog leta. Srećno druže moj, dodao je Bogdan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter