0
Fudbal

VELIKI SKANDAL: Isplivao snimak iz 2006. godine, Perez ‘prozivao’ legende Reala, javnost ogorčena!

Objavljeno: 13.07.21 u 14:55

Florentino Perez je uvek u centru pažnje!

Navijači Real Madrida sa nestrpljenjem očekuju nova pojačanja, ali za sada je dosta mirno na Santijago Bernabeu. Predsednik kluba Florentino Perez sada ima mnogo veće probleme, nego što su transferi. Naime, u javnost je izašao snimak, na kojem Perez ‘proziva’ legende Real Madrida – Raula i Kasiljasa.

Lepe reči je imao o Bekamu..

‘Bekam je dobar i veoma pametan momak. Zarađuje 30 miliona evra godišnje. Ronaldo Nazario takođe. Zidan dobija 25 miliona. A onda, tu je Raul koji ne prodaje apsolutno ništa. Čoveče, ništa, ni dres, ni medijsku pažnju nema. Loš je, veruje da je Real njegov i on je jedan od razloga zbog kojih sam otišao. Uništava klub, moral igrača, sve. Veoma loš čovek.’

Nakon što je legendarnog Enleza nahvalio, okrenuo se na čuvene španske igrače..

‘Kasiljasa navijači obožavaju. Ne znam zašto ga brane i vole toliko. On je jedna prevara, a druga je Raul. To su dve najveće prevare Real Madrida.’ – rekao je i potom dodao.

‘Fudbaleri su sebični. Ne možete da računate na njih ni za šta. Imam užasnu sliku o fudbalerima, užasnu, užasnu… Video sam mnogo stvari u svom životu, ali nikad nešto slično kao što su oni.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter