0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

USPEO JE DA IZMAMI OSMEHE MALIŠANA: Dobrić se družio sa klincima koji sanjaju da jednog dana budu kao on! (FOTO)

Objavljeno: 13.07.21 u 19:33

Košarkaši Crvene zvezde mts nalaze se na više nego zasluženom odmoru posle jedne od najnapornijih i najuspešnijih sezone u modernoj istoriji kluba.

Jedan od nosilaca igra i heroja u pohodu na tri trofeja u sezoni 2020/2021, Ognjen Dobrić nedavno je nagrađen za brilijantne partije produžetkom ugovora sa voljenim klubom. Popularni Šegi trenutno odmara i individualno se priprema za novu sezonu koja je za njega bila posebno naporna jer je praktično sa tri trofeja u rukama, nagradom za MVP-ija finala Superlige Srbije, zadužio reprezentativni dres. Velika privilegija, ali veliki zamor za Dobrića koji je pokazao da mu nikada ništa nije teško za Crvenu zvezdu i Srbiju.

Ipak, ono što je Ognjen Dobrić nebrojano puta pokazao kao ambasador ’’One Team’’ projekata Crvene zvezde i u svim društveno-odgovornim aktivnostima Crvene zvezde, to je da druženje sa najmlađim Zvezdašima predstavlja za njega posebnu motivaciju. Jedan od njih, kao neko ko je odrastao u Klubu i na tribinama hale i stadiona, jedva svestan zbog svoje skromnosti da je danas baš on jedan od najvećih heroja mladih Zvezdaša… Uvek nađe vremena za druženje sa njima. U skladu sa tim namenski je posetio Zlatibor i drugu smenu Kampa Crvene zvezde koji se tradicionalno održava i ove godine.

FOTO: KK Crvena zvezda

Čak 138 mališana, polaznika ove smene Kampa, imalo je priliku da se druži sa Ognjenom Dobrićem koji je sa njima delio dragoceno iskustvo iz istorijske sezone, neumorno se slikao, a čak je uz velike ovacije polaznika kampa uspeo da pogodi šut sa pola terena. Upijao je Dobrić energiju kakvu samo mali Zvezdaši mogu da podele, a ona će mu trebati za sve nove izazove koji predstoje. Biće ih mnogo.

A, mladi košarkaši su dobili još jedno neprocenjivo iskustvo u svom ljudskom i košarkaškom razvoju. To je i cilj košarkaškog kampa Crvene zvezda, da mališani postanu bolji košarkaši i pre svega bolji ljudi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter