0
Fudbal

FOTO: SCREENSHOT / TWITTER

‘TREBA DA BUDE OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA’: Isplivao snimak jezive tuče na Vembliju, huligani šutirali nesrećnog mladića dok je ležao na zemlji! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Objavljeno: 13.07.21 u 18:20

Užasne scene viđene su nakon finala Evropskog prvenstva.

Nakon sjajne utakmice na ‘Vembliju’ u kojoj su se sastali Italija i Engleska, na društvenim mrežama isplivao je jedan vrlo uznemirujuć video snimak, koji je nastao uoči samog finala.

Pre ove utakmice, na stadionu u Londonu izbila je masovna tuča. Problem je nastao kada je nekoliko stotina navijača pokušalo da uđe na stadion bez karte. U ovom haosu, najdeblji kraj je izvukao jedan dečko koji je u grupnoj tuči navijača završio na zemlji, nakon čega su huligani počeli da ga šutiraju po glavi i telu.

Nemojte molim vas – govorio je navijač dok je ležao na podu i dobijao udarce.

Policija je već najavila da će tražiti ljude sa snimka, koju je već pregledalo više od 11 miliona ljudi.

– Razbojništvo. Svako ko nekoga udari nogom u glavu trebalo bi da bude optužen za ubistvo – piše ‘Sky Sports’, citirajući jednog od navijača koji se zatekao u haosu, prenosi Index.hr.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter