0
Evropske lige

FOTO: S.S.Lazio/Twitter

SAGA JE KONAČNO ZAVRŠENA: Lacio predstavio Srbina, ‘Brđanima’ će na račun leći ogroman novac!

Objavljeno: 13.07.21 u 16:15

Lacio je konačno promovisao novo, ujedno i poslednje pojačanje.

Konačno je završena saga oko transfera o kojem se priča već nekoliko meseci. Nekadašnji fudbaler Čukaričkog Dimitrije Kamenović je i zvanično novi igrač Lacia. Poslednjih dana iz glavnog grada Italije stizale su informacije da se ovaj transfer odlaže zbog finansijskih problema, ali se na kraju sve završilo dobro po srpskog fudbalera.

Brđanima će na račun leći oko 3.000.000 evra fiksno, a ukupna cena bi mogla i da poraste ako Kamenović aktivira određene bonuse u ugovoru, što mu uopšte neće biti lako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S.S. Lazio (@official_sslazio)

Naime, Kamenović je ‘kaparisan’ dok je na klupi Lacia sedeo Simone Inzagi, koji je tada Dimitrija video na poziciji levog beka, kao zamena za Stefana Radua. Međutim, Inzagi je otišao u Inter, a ekipu je preuzeo Mauricio Sari.

Lacio je na svom Instagram profilu potvrdio da je sjajni Srbin konačno potpisao ugovor. Rimljani su objavili Kamenovićevu fotografiju u nebesko-placvom dresu uz reči dobrodošlice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter