0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Gotov je EURO, ali je ponuda i dalje bogata!

Objavljeno: 13.07.21 u 11:00

Kvalifikacije za Ligu šampiona dobrodošle! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

20.00 Borac Banja Luka – CFR Cluj

Borac iz Banja Luke jednostavno je naleteo na preozbiljnog protivnika iznad svog ranga. Ovo je bilo jasno toliko da je kvota na Kluž u prvom meču bila 1,16. Sada je na dvojku pristojna kvota jer je skoro sve rešeno u prvom meču. Pokušaćemo to da iskoristimo.

Predlog: 2 (1,68)

20.00 Mura – Skendija

U prvom međusobnom meču ovih klubova ikada Slovenci su odradili odličan posao dobivši 0-1 u Makedoniji. Treba napomenuti da su domaćini tada imali penal za izjednačenje koji je promašio Ibrahimi. Kada već kući nisu izvukli povoljan rezultat sumnjamo da će sada izvući išta iz ovog meča. Slovenci se neće opustiti.

Predlog: 1 (2,10)

20.30 FK Buducnost – HJK Helsinki

Svi smo mislili da će Budućnost pružiti mnogo veći otpor ali kada je posle 13 minuta bilo 3-0 u Finskoj ovaj dvomeč je bio završen. Kako će sada pronaći snage i motiva uopšte da nastupe posle toliko katastrofalnog početka? Finci mogu lagano da ih čekaju na kontranapade.

Predlog: 2 (1,99)

21.30 Shakhtyor Soligorsk – Ludogorets

Belorusi su se odlično pokazali u prvoj utakmici s obzirom da je razlika u kvalitetu dve klase. Kakva imena na platnom spisku ima Ludogorec izgubiti 1-0 od njih nije nikakva sramota. Utakmica u Belorusiji biće potpuno drugačija jer sada moraju da napadaju, a gosti će ih sačekati na kontranapade. Ne može da se desi da ovde ne prođe Ludogorec.

Predlog: 1 (1,75)

UKUPNA KVOTA 13,90 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 3323589

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter