0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

NOVI ODLAZAK IZ PODGORICE: Još jedan bivši Zvezdin igrač napustio Budućnost, vraća se u VTB ligu!

Objavljeno: 13.07.21 u 21:24

Vreme je za novi izazov…

Srpski košarkaš Dragan Apić napustio je Budućnost i karijeru nastavlja u poljskoj Zjelonoj Gori, koja se takmiči u VTB ligi. Tako 25-godišnji krilni centar nakon samo jedne sezone napušta Podgoricu

Apić je prošle sezone prvo potpisao za Igokeu, ali je pre početka takmičenja, napustio klub iz Laktaša i stigao u Budućnost, sa kojom je osvojio prvenstvo i Kup Crne Gore.

Nekadašnjem mladom reprezentativcu VTB liga nije strana, naprotiv igrao je istu u dresu Lokomotive Kuban, a u karijeri je nastupao za Burgos, FMP, Crvenu zvezdu i Vršac.

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic

Pre Apića, Budućnost su napustili Nikola Ivanović, Luka Mitrović, koji su otišli u Crvenu zvezdu, te Fedor Žugić, Melvin Edžim, Vili Rid i Amedeo dela Vale.

U redove kluba iz Podgorice stigli su Marko Jagodić Kuridža, sa Malog Kalemegdana, kao i Igor Drobnjak, Edin Atić i Džejkob Vajli, dok je Aleksandar Džikić na klupi nasledio Dejana Milojevića, koji je otišao u NBA ligu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter