0
ATP

FOTO: Instagram/Screenshot/djokernole

LEGENDARNI TENISKI TRENER OTKRIVA ISTINU: Đokovićeva slika sa Hrvatima smeta velesilama!

Objavljeno: 13.07.21 u 11:56

Bio je surovo iskren.

Legendarni jugoslovenski teniski trener Nikola Pilić, pričao je o istorijskom uspehu Novaka Đokovića. On je u razgovoru za hrvatski portal Index otkrio zašto Srbina ne vole kao njegove najveće rivale, Nadala i Federera.

Novak dolazi iz jedne male zemlje, nije imao podršku kakvu su imali, recimo, Nadal ili Federer. Zbog svog porekla nikad nije dobio pažnju i priznanje kakvo je zaslužio. Poludim kad neto krene negativno da priča o Novakovom karakteru. To je igrač koji se šali, zabavlja, priča viceve, veseli se i uživa. Svaka čast Federeru i estetici njegovog stila, ali kad ga gledaš, vidiš nepomično lice Bastera Kitona. Nikad u karijeri nije ništa promenio. Ako mene pitate, radije ću da gledam igrača koji u sebi ima emociju, počeo je Pilić.

Potom se osvrnuo i na fotografiju sa Vimbldona, na kojoj se nalaze upravo Novak, ali i hrvatski dubl Pavić-Mektić koji je takođe slavio na ovom Grend slemu. Legendarni trener ističe da velike sile ne mogu da prihvate da tako male zemlje imaju ogromne uspehe.

Pre nekoliko dana Novak se na Vimbldonu slikao sa Pavićem i Mektićem i poslao je poruku kako iz jednog malog podneblja dolaze tri svetska prvaka u tenisu. Naravno da velesilama poput Engleske, Amerike ili Francuske to smeta i da sve to pokušavaju da obezvrede, zaključio je Nikola Pilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter