0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VUKADINOVIĆ: ‘Uskoro ću biti potpuno spreman, cilj je vrh!’

Objavljeno: 12.07.21 u 19:00

Ofanzivac Vojvodine Miljan Vukadinović uspešno se oporavlja od povrede kolena i nada se da će uskoro biti na raspolaganju svojoj ekipi i treneru Slavoljubu Đorđeviću.

Vukadinović je zbog povrede kolena propustio drugi deo priprema u Sloveniji, ali je ušao u poslednju fazu oporavka i uskoro se očekuje povratak u pun trenažni proces.

– Sve ide u pravom smeru. Svi smo zadovoljni, stručni štab, lekarski tim i ja. Uskoro se vraćam i to je najvažnije, rekao je Vukadinović za klupski sajt i nastavio:

– Propustio sam najbitniji deo priprema u Sloveniji, zbog kolena, biće mi teško kao i svakom igraču koji ne prođe celu predsezonu. Ja sam od početka bio tu, ali tu glavnu polovinu nisam uspeo da odradim zbog kolena. Ipak, imamo sjajne kondicione trenere, ne sumnjam da ću uz njihovu pomoć u rekordnom roku biti ponovo potpuno spreman, ističe Vukadinović.

On neće biti na raspolaganju na startu sezone koji neće biti nimalo lak – Zvezda, Panevežis, Partizan, Panevežis.

– Raspored nije nimalo lak, ali da sam se ja pitao, ja bih isto više voleo ove najteže utakmice na početku sezone. Možda je nekada bolje ući jako, u slučaju dobrih rezultata, to može pozitivno da se odrazi na nastavak sezone. Svaka utakmica u ligi je teška na svoj način, idemo iz meča u meč iz dana u dan, spremamo se sa stručnim štabom, bićemo sigurno spremni za sve izazove. Mislim da će ekipa biti fzički na izuzetnom nivou, uskoro kada popuste teške noge, biće sve kako treba, kaže Vukadinović.

Tokom protekle dve sezone, Voša je uspela da obezbedi plasman u Evropu, osvojila je Kup Srbije, potom stigla i do polufinala, a Vukadinović se nada nastavku pozitivnog niza.

– Moram da kažem da se tim dosta promenio, prethodne dve godine imali smo gotovo isti tim, znali smo ko kako diše i bilo je drugačije igrati utakmice u takvoj situaciji. Dosta igrača je otišlo, kadar se podmladio, ali to je dobro za nas, jer vidim da ti momci odlično rade, maksimalno se trude da se nametnu, na svima se vidi želja da se dokažu i opravdaju ukazano poverenje. Baš zbog toga mislim da nam neće biti toliko teško da nastavimo istim putem i da se borimo za najbolje moguće rezultate. Nisam neko ko voli da prognozira plasman na kraju sezone, ali Vojvodina kao jedan od naših najvećih klubova uvek mora da bude u vrhu i da teži takvim rezultatima. Verujem da će trener Đorđević sve to lepo poslaže, a mi ćemo pomoći da zajedno ostvarimo što bolje rezultate, zaključio je Miljan Vukadinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter