2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Evropska premijera je blizu – evo gde možete da gledate Partizan u kvalifikacijama!

Objavljeno: 12.07.21 u 14:30

Nakon pauze, ponovo ćemo uživati u srpskom fudbalu.

Nova sezona u Superligi Srbije kreće za vikend, a već u toku sledeće nedelje, srpski klubovi odigraće prve utakmice na evropskoj sceni. U četvrtak 22. jula, Partizan će na svom stadionu dočekati DAK Stredu u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencije.

Ono što je sjajna vest, jeste to da će ovu utakmicu prenositi RTS, tako da će svi moći da gledaju ovaj meč. Kako je saopšteno iz Partizana, meč sa DAK Stredom biće na prvom kanalu RTS-a od 21 čas.

– Utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, FK Partizan-DAC Dunajska Streda, možete pratiti na kanalu RTS 1, 22. jula 2021. godine od 21h! – objavljeno je na mrežama ovog kluba.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI POTPIS U HUMSKOJ – STIGAO TALENTOVANI NAPADAČ: Partizan doveo pojačanje iz Crne Gore, u pitanju je sin legende crno-belih!

Partizan svoj prvi meč u sezoni igra protiv Proletera iz Novog Sada u gostima 17. jula.

0
0

2 Komentara

  1. Koga da gledam Miljkovica Jojica Obradovica sve moj do mojega pa sva trojca i njihova neznalica od trenera nevrede gajbu piva i to je previse.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter