0
Kladionica

OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Danas je dan za drugu Norvešku ligu!

Objavljeno: 12.07.21 u 11:00

Jedan Vikinški tiket za ponedeljak! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

 

18.00 Grorud – Aalesunds

Gost je taman toliko kvalitetniji tim da domaći teren Groruda to izniveliše. Na utakmicama domaćina pada po 3,3 gola u proseku i jedan su od najzabavnijih timova za gledati u drugoj ligi Norveške. Ni gosti nisu loši po tom pitanju – 2,7 po utakmici. Neka ide 3+.

Predlog: UG3+ (1,65)

18.00 Strommen IF – Stjordals-Blink

Ovo je najveća kvota na 3+ u ligi, a to je zbog domaćina koji ima najlošiji napad u istoj. Ipak, ovaj put im dolazi poslednjeplasirana ekipa lige i sada je vreme da se raspucaju. Pri tom, nisu ni oni daleko od opasne zone. Gosti nemaju šta da čekaju i bez pobeda u gostima neće ostati u ovom rangu.

Predlog: UG3+ (1,71)

18.00 FK Jerv – Ullensaker Kisa

Izuzetno viskoka kvota na pobedu domaćina ako uzmete u obzir formu i mesto na tabeli. Jerv je prvi pratilac lidera, Ham-Kama, sa tri vezane pobede. Kući još nemaju nijedan poraz ove sezone. Gosti su na jedan poen od opasne zone sa formom u gostima 1-1-3. Deluje kao prelak tip.

Predlog: 1 (2,07)

18.00 Ranheim – Sandnes Ulf

Ljuta borba za opstanak klubova koji su izjednačene skoro po svakoj kategoriji. Čak su postigli i isti broj golova. Mislimo da će veliku ulogu u ovoj utakmici imati domaći teren na kome je Ranhajm osvojio skoro sve svoje poene. Ovaj njihov domaći teren mogao bi ih ostaviti u ligi. Prošlo je skoro mesec dana od kada je gost pobedio u ligi. Čist kec.

Predlog: 1 (1,75)

KUPNA KVOTA 10,22 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 9879824

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter