0
ATP

FOTO: Screenshot

NOVAKOVA FEŠTA NA VEMBLIJU: Đoković napravio spektakl sa hrvatskom legendom, tu su bili i Kapelo i druge fudbalske face! (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.21 u 18:20

Novak Đoković je osvojio Vimbldon i pokazao da je ‘kralj Londona’, a nakon njega su u tom gradu slavili i Italijani u finalu EURO 2020 i eto povoda za veliko slavlje.

Đoković je posle osvojenog šestog trofeja na Vimbldonu gledao finale Evropskog prvenstvam, a na društvnim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi on nalazi u društvu proslavljenog hrvatskog fudbalera Zvonimira Bobana i legendarnog italijanskog stručnjaka Fabija Kapela.

Svi oni bili su smešteni za istim stolom u VIP delu ‘Vemblija’, gde su slavili dva trofeja, a na snimku koji kruži mrežama se može videti kako Đoković slavi uz čuveni hit „Simply the best“, koji su mu njegovi prijatelji i posvetili.

Na drugom snimku se može videti i da je nakon pesme ‘Stand by me’ Đoković oduševljeno pozdravio Robija Kina, legendu irskog fudbala, koji se takođe tu našao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrea Reitano (@andreareitano_)

Poslavi na stadionu u Londonu su prisustvovali i legendarni fudbaler Dejvid Bekam, kao i britanski premijer Boris Džonson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter