0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUSTIO ZVEZDU: Drugi odlazak sa Malog Kalemegdana u istom danu, karijeru nastavlja u regionu!

Objavljeno: 12.07.21 u 19:54

Ovo je dan za odlaske sa Malog Kalemegdana…

Nakon što je ozvaničeno da Lengston Hol karijeru nastavlja u Turskoj, Crvenu zvezdu je napustio i Aleksa Radanov, koji karijeru nastavlja u Igokei, sa kojom je potpisao ugovor na godinu dana.

Radanov je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde u koju je stigao još 2013. godine. Kao jedan od najmlađih, bio je član i čuvene generacije crveno-belih koja je 2014.godine u Milanu postala juniorski prvak Evrolige. Takođe je naredne dve sezone igrao u finalima ovog turnira u Madridu i Berlinu.

Radanov je takođe prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije (za igrače do 16 i 18 godina) a za seniorski tim Srbije debitovao je 2019. godine u kvalifikacijama za Svjetsko Prvenstvo u Kini.

Može da igra na više pozicija u timu od beka do krila i jedan je od najtalentovanijih mladih ‘kombo’ igrača. Za prvi tim Crvene zvezde debitovao je 2015.godine, a sa crveno-belima ima osvojene dve titule ABA lige, dve titule prvaka Srbije i Superkup ABA lige.

Prethodnu sezonu proveo je u dresu Crvrne zvezde, a prethodnih sezona je povremeno nastupao za FMP.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter