1
Tenis

FOTO: ATP Tour/Twitter

ĐOKOVIĆ POKLONIO REKET DEVOJČICI NAKON FINALA: Oglasila se njena majka i opisala šta se desilo! (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.21 u 10:44

Novak Đoković ponovio gest sa finala Rolan Garosa.

On je tada poklonio reket jednom dečaku koji je bio oduševljen Novakovim potezom. Đoković je odlučio da isti potez ponovi i nakon osvajanja Vimbldona kada je reket poklonio jednoj devojčici.

Devojčica je bila presrećna, a njena majka se oglasila nakon događaja od juče

Ivanka je oduševljena. Razgovarali smo telefonom i pitala me je ‘Šta se dogodilo, da li je ovo pravi reket?’ Ja sam za to vreme šetala psa sa petogodišnjim sinom, pošto on zbog godina nije mogao da uđe na tribine. Volela bih da smo svi bili zajedno – otkriva njena mama.

Upravo su njih dve napravile transparent na kome je pisalo NOVAK, a svaka reč je imala posebno značenje na engleskom jeziku. N je značilo broj 1, O da je neverovatan, V da je pobednik, A da je ambiciozan i poslednje K koje se odnosi na poljupce.

 

Ona je smislila sve reči, osim poslednje. Želela je da poslednje slovo bude kralj ili divan, ali sam ja želela da bude nešto smešno. Obožavamo Novaka zaista. On radi naporno, on je sve što želite da jedan teniser bude. Toliko je dobar i ponizan – zaključila je majka Ivanke Li.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter