0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

RASKINUO UGOVOR SA PARTIZANOM, ALI ĆE I DALJE NOSITI CRNO-BELI DRES: Nekadašnji igrač ‘parnog valjka’ potpisuje za bratski klub?!

Objavljeno: 11.07.21 u 15:31

Izgleda da je već pronašao novi klub.

Otkako je Željko Obradović preuzeo ‘kormilo’ Partizana, mnogo igrača je napustilo Humsku ulicu, a poslednji u nizu je krilni centar Stefan Janković.

On je sa Partizanom imao ugovor na još godinu dana, ali svoju epizodu u crno-belom dresu je prevremeno završio, pošto Željko Obradović ne računa na njega u narednoj sezoni. On se u Partizanu nije naigrao, pošto je vreme uglavnom provodio na klupi ili na pozajmicama.

Prvo je otišao u AEK, igrao za filijalu Vašingtona u Razvojnoj ligi, da bi prethodnu sezonu počeo u Partizanu, ali je vrlo brzo ispao iz rotacije i završio na pozajmici u Bahčešehiru.

Specijalizovani sajt Sportando piše da je sad već nekadašnji igrač Partizana blizu prelaska u Paok, koga ove sezone očekuje u učešće u FIBA Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter