0
Fudbal

POTPUNO NEOČEKIVAN GEST: Kraljica Elizabeta pisala Sautgejtu pred finale EP i podsetila ga na veliki uspeh! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.21 u 10:00

Fudbalske reprezentacije Engleske i Italije sastaju se večeras (21 sat) u finalnom meču Evropskog prvenstva na londonskom Vembliju

Kraljica Elizabeta Druga obratila se pismom Garetu Sautgejtu i pohvalila je duh, posvećenost i ponos, koji je njegov tim pokazao na aktuelnom Evropskom prvenstvu, uoči finalne utakmice sa Italijom.

Kraljica se prisetila i najvećeg dosadašnjeg uspeha reprezentacije iz 1966. godine, kada je upravo ona dodelila pehar namenjen Svetskom prvaku tadašnjem kapitenu Bobiju Muru.

– Pre 55 godina imala sam sreću da predam pehar Svetskog prvenstva Bobiju Muru i videla sam šta igračima, stručnom štabu i kompletnom osoblju znači doći do finala i pobediti na jednom velikom međunarodnom fudbalskom turniru. Želim da vam u svoje i ime moje porodice čestitam na plasmanu u finale Evropskog prvenstva i uputim lepe želje za sutra sa nadom da će istorija zabeležiti ne samo vaš uspeh već i duh, posvećenost i ponos sa kojim ste se vodili, napisala je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter