0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Finale na EURO 2020 i još zanimljivih parova!

Objavljeno: 11.07.21 u 11:00

Finale evropskog prvenstva neće gledati samo ovi igrači koji u to vreme igraju utakmice ili se vraćaju sa gostovanja! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Ham-Kam – Asane Fotball

Lider druge lige nada se povratku u elitu i dobro im ide. Da sve bude još bolje Ham-Kam dočekuje ekipu sa najlošijom formom u ligi. Gosti su na poslednjih 5 mečeva osvojili jedan poen i deluju kao da su se potpuno raspali.

Predlog: 1 (1,67)

15.30 Valerenga – Lillestrom

Iako je gost u odličnoj formi prednost dajemo trećeplasiranoj ekipi šampinata, koja se još uvek nada priključku u trku za titulu. Valerenga kao i njihov gost odavno nije izgubila meč. Lilestrom je u gostima dobio samo jedan.

Predlog: 1 (1,60)

18.00 Molde – Odd

Lider šampionata gledaće da se iskupi u ovom kolu za poraz u prošlom. I pored tog poraza prvi su na tabeli, a previše bi bilo da ih Od dobije i veže treću pobedu u gostima. Norveška liga dugo nije bila zanimljivija. Bodo prosipa poene i ovo je šansa za Molde da se odvoji na vrhu.

Predlog: 1&D2+ (1,54)

21.00 Italy – England

Čist osećaj nam kaže Italija. Nije da su se Azuri loše pokazali na ovom EP i da su po bilo čemu ispod Engleske. Kvota je manja na Gordi Albion samo zbog domaćinstva. Nekada u tipovanju jednostavno treba slušati glas u sebi. Ovaj naš kaže ovako.

Predlog: 1 (2,95)

UKUPNA KVOTA 12,14 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 1031365

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter