2
ATP

FOTO: Privatna arhiva

NOVAK ĆE IMATI OGROMNU PODRŠKU: Čelni ljudi FSS uz srpskog asa danas na Vimbldonu! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.21 u 14:21

Stigla fudbalska podrška.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas ima priliku da ispiše istoriju, a u tome će pokušati da ga spreči italijanski teniser Mateo Beretini. Njih dvojica igraju finale Vimbldona, a gde možete da gledate prenos, pročitajte OVDE.

Srpski as imaće danas veliku podršku, pošto će na tribinama centralnog terena biti zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

FOTO: Privatna arhiva

Novakov polufinalni meč je pratio i Zoran Laković, kada je Đoković ‘oduvao’ Denisa Šapovalova sa 3:0 u setovima. Po sredjeevropskom vremenu, finale je zakazano za tačno 15 časova. Biće ovo treći dvoboj ova dva tenisera, u prethodna dva meča slavio je Novak Đoković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Njih dvojica, poslednji put su se sastali na Rolan Garosu pre samo mesec dana, kada je srpski teniser slavio u četiri seta.

Takođe, Bjeković i Šurbatović će biti specijalni gosti UEFA na finalu Evropskog prventstva, gde će večeras snage odmeriti Italija i Engleska od 21 sat, na Vembliju.

0
0

2 Komentara

  1. Šurbatović i Bjeković su se oglasili i dali podršku Đokoviću, uoči finala u Vimbldone, što je zaista pozitivno, ali nisu ni reč progovorili niti se usprotivili kada se Supermen iz Feketića umešao u posao struke i dao nalog da se preko noći izmeni već donesena odluka o smanjenju SLS! Tada su bili manji od makovog zrna! Samo su glasno ćutali i odobravali ovu odluku sa ruba zdravog razuma!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter