0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

IGRAČ SA BOGATIM NBA ISKUSTVOM NA PRAGU PARTIZANA: Žoc ‘naciljao’ još jednog Amerikanca, posao može da pokvari Virtus!

Objavljeno: 11.07.21 u 13:09

Željko Obradović je ‘naciljao’ još jednog američkog košarkaša.

Rekonstrukcija KK Partizan je uveliko u toku, ali ‘pitanje pleja’ za narednu sezonu još uvek nije rešeno. Nakon brojnih spekulacija, italijanski mediji pišu da bi crno-beli dres mogao da obuče Bred Vonamejker. Međutim, za bivšeg košarkaša Fenerbahčea zainteresovan je i Virtus iz Bolonje.

Novi trener Partizana, Željko Obradović, sjajno poznaje Breda, s obzirom da su sarađivali u sezoni 2016/17, kada je Vonamejker nosio dres Fenerbahčea. On je tada je osvojio prvenstvo i kup Turske, a osim toga je bio i MVP finala domaćeg šampionata.

Vonamejker je prethodnu sezonu proveo u NBA gde je nastupao za Golden Stejt Voriorse i Šarlot Hornetse. Za ‘stršljenove’ je u proseku beležio 6,9 poena uz 3,4 asistencije.

Otkako je Željko Obradović seo na klupu Partizana, pojačanja se nižu kao na traci. Crno-beli dres su već zadužili Aleksa Avramović, Kevin Panter, Zek Lidej i Rodions Kuruks.

Da li će popularni ‘Žoc’ ponovo sarađivati sa Vonamejkerom, ostaje nam da vidimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter