1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Delije ga obožavaju, postao je junak, ali Mister više ne računa na njega!

Objavljeno: 11.07.21 u 12:18

Nakon dve i po godine, došle je vreme za rastanak.

Do početka naredne sezone Superlige Srbije ostalo je još veoma malo. U predstojećoj sezoni Crvena zvezda će pokušati da odbrani duplu krunu, ali i da se plasira u neko od evropskih takmičenja.

Baš zbog toga, Zvezda u narednu sezonu ulazi sa nekoliko pojačanja. Crveno-beli dres su već obukli reprezentativac Austrije, Aleksandar Dragović, napadač Ohi kao i Francuz Loi Dioni dok će Marakanu napustiti krilni napadač Aleksa Vukanović.

Naime, Vukanoviću sa srpskim šampionom ugovor ističe 31. decembra, a nakon male minutaže na primremama, jasno je da šef stručnog štaba Dejan Stanković neće računati na njega naredne sezone.

Prema poslednjim informacijama za iskusnog igrača je, kao i prošlog septembra, zaintresovana ekipa Rizea, kao i prošlog septembra. Takođe za bivšeg napadača Napretka postoje interesovanja iz Poljske, Izraela i Kazahstana, te se smatra da će imati priliku da bira novu sredinu za nastavak karijere.

Vukanović je tokom nastupa u Srbiji za ČSK iz Čelareva, Bačku, Napredak i kasnije Crvenu zvezdu upisao 226 nastupa, a 59 puta je zatresao mrežu.

0
0

1 Komentara

  1. nadam se da nam nece biti „pojacanja“ kso ona grupa od 5-6 igraca na celu sa lampardom kasiljom itd. Falkao je parader. Ovo nije zlonamera vec licni komentar navijaca zvezde otprilike 5 gofina od njenpg osnivanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter