0
Fudbal

FOTO: Team Messi/Twitter

‘BOG JE OVO ČUVAO ZA MENE’: Emotivni Mesi nakon osvajanja trofeja sa Argentinom – konačno je skinuo ‘teret’ sa svojih leđa!

Objavljeno: 11.07.21 u 14:49

Veliko olakšanje za fudbalskog asa.

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Kopa Amerika nakon što je u finalu pobedila Brazil minimalnim rezultatom 1:0. Strelac pobedonosnog gola bio je Di Marija, koji je u 22. minutu zatresao protivničku mrežu.

Ova titula je najviše značila Lionelu Mesiju, koji se godinama unazad nalazio na ‘meti’ kritika kako sa reprezentacijom nije uspeo da osvoji ništa.

PROČITAJTE JOŠ: ‘DOBRO IZGLEDAŠ, KUČKO MALA’: Mekgregor izgubio živce pa žestoko isprozivao Dastinovu ženu, ova mu nije ostala ‘dužna’! (FOTO)

On je u prošlosti dva puta izgubio u finalu Kopa Amerika i jednom u finalu Svetskog prvenstva, a sada je konačno i taj teret skinuo sa pleća.

– Osećam da je Bog ovo čuvao za mene, da osvojim trofej sa Argentinom protiv Brazila, na njegovom terenu. Bilo mi je potrebno da se otarasim tog trna i da postignem nešto sa nacionalnim timom. Godinama sam bio vrlo blizu i znao sam da će se jednom dogoditi – nema boljeg trenutka od ovog – poručio je Mesi, a prenosi Rojters.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter