3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ PROGOVORIO O SUMI: Trener Partizana otkrio da li računa na vezistu – ‘Ne može da ima isti status!’

Objavljeno: 10.07.21 u 11:53

Partizan je završio pripreme…

Crno-beli su trijumfom okončali rad u Sloveniji, ali sa ekipom nije bio Sejduba Suma, koji zbog problema sa dokumentima nije mogao da doputuje na pripreme.

On će sada morati ponovo da se dokazuje treneru Aleksandru Stanojeviću.

Suma nije bio na pripremama iz administrativnih razloga. Status ne može da mu bude isti kao igračima koji su prošli kompletne pripreme. On će konkurisati za tim. Što se mene tiče, ako na treningu bude najbolji, status će mu se promeniti odmah i igraće. Sve zavisi od njega. Naravno da ću uvek staviti najboljeg igrača. Trenutno nije u istom statusu, ali pitajte me za sedam dana i kazaću vam tad da li se njegova pozicija promenila ili nije. Trenutno nije blizu startera, rekao je Stanojević.

FOTO: FK Partizan

Šef struke Partizana je pričao i o golmanu Vladimiru Stojkoviću, kome je ostalo šest meseci ugovora.

Stojković ma status prvog golmana, uvek. On je naš kapiten, prvi golman i dok je ovde, biće tako. Ko će koliko braniti zavisi od brojnih faktora, na primer, da li će Stojke otići ili ne. Aleksandru Popoviću verujem sto odsto zbog stabilnosti, a Stevanovića uvek možete da koristite, dodao je Stanojević.

 

0
0

3 Komentara

  1. Pa i Miljkovic ti nije prosao zimske pripreme Idijancu Pa ti je igrao ali decko je drvo kao i onaj Jojic koji ima kretanje ko parking sat.
    Sumu sada da prodas uzeces 500.000-600.000€,a ovu dvjcu zajedno nece niko ni kao poklon
    Trojanac zvani RASISTA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta ste se uhvatili za Sumu, Stanojević treba onda i Holendera da stavi na klupu dok ne zasluži mesto u sastavu, pošto ni on nije prošao pripreme sa Partizanom, mislim da Stanojević greši u vezi Sume, on je jedan od najboljih organizatora igre, prava 10-tka. On se razume u igri, zna kada da doda loptu, kada da predribla igrača, kada da putne ka golu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter