0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Dobitni recept za koktel liga!

Objavljeno: 10.07.21 u 11:00

Kakva mešavina liga na tiketu za subotu! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Viking – Stromsgodset

Na samo 3 poena od mesta koja vode u Evropu nalazi se Viking i dočekuje Stromgodset koji se bori za opstanak. Gosti su izrazito domaćinska ekipa i u gostima su osvojili samo jedan poen i postigli samo tri gola. Ako žele da ostanu u ligi to će brzo morati da promene ali ne danas i ne ovde.

Predlog: 1 (1,80)

18.00 Rosenborg – Kristiansund

Ko bi prepočetka sezone rekao da će gost trenutno biti ispred Rozenbroga na tabeli posle 11-12 kola?? Ipak, do kraja sezone mora sve doći na svoje mesto počev od današnjeg meča gde očekujemo pobedu domaćina.

Predlog: 1 (1,70)

20.30 Longford – Drogheda

Ubedljivo poslednja ekipa lige dočekuje Drogedu koja juri mesta što vode u Evropu. Samo su na poen od mesta koja vode u Evropu i ovo ne bi smeli da propuste. Lakšu utakmicu neće imati do kraja sezone. Longford ima jednu pobedu u 19 utakmica.

Predlog: 2 (1,95)

21.30 Palmeiras – Santos

Palmeiras je u strahovitoj formi i melje sve pred sobom. Lideri su šampionata potpuno zasluženo. Santos ne može da uhvati konstantnost i igra toplo-hladno, naročito je ogromna razlika njihove igra kući i u gostima. Najbolji su domaćin lige i najlošiji gost. Još nikog nisu pobedli u gostima, a Palmeiras još nije izgubio kući.

Predlog: 1 (1,90)

KUPNA KVOTA 11,34 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 6221847

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter