0
Evrokup

FOTO: Youtube/screenshoot

PROCURELI DETALJI TEODOSIĆEVOG UGOVORA: Kada vidite koja je cifra u pitanju, biće vam jasno zbog čega je srpski plej produžio ugovor sa Virtusom!

Objavljeno: 09.07.21 u 11:35

Miloš Teodosić će lepo da naplati novi ugovor.

Srpski reprezentativac produžio je ugovor sa Virtusom, pa će dres tima iz Bolonje nositi do juna 2023. godine. U red za sjajnog plejmejkera stalo je nekoliko timova, ali Miloš Teodosić je odlučio da ne menja sredinu.

Tim iz Bolonje je srpskom reprezentativcu ponudio dvogodišnji ugovor vredan 3.400.000 evra, a u njemu nema nikakve izlazne klauzule. Italijanski klub će moći sigurno da računa na Teodosića naredne dve sezone.

Ono što je novo za njega, je da od naredne sezone neće raditi s Sašom Đođrevićem, nego sa Serđom Skariolom, dok je vrlo blizu odlaska i Stefan Marković.

Kada je dolazio u Virtus leta 2019. Teodosić je dobio trogodišnji ugovor vredan 5.000.000 evra, što je otprilike oko 1.660.000 evra po sezoni. To znači da je Virtus praktično zadržao vrsnom kreativcu dosadašnja primanja i malo ih pojačao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter