0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRIPREME SU GOTOVE, KATAI UZBUĐEN PRED NOVU SEZONU: Voleo bih da može da bude pun stadion, znamo kako je teško strancima!

Objavljeno: 09.07.21 u 15:56

Sledi početak Superlige.

Fudbaleri Crvene zvezde su remijem sa Šturmom završili pripreme u Austriji. Izabranike Dejana Stankovića u prvom kolu domaćeg prvenstva očekuje ekipa Vojvodine, a Aleksandar Katai ističe da su svi spremni.

Na svakim pripremama mora da se radi na snazi, trčanju, da bismo bili spremni za ono što nam predstoji, a to su evropske kvalifikacije i prvenstvo. Navikli smo na sve to, kod svakog trener je malo drugačije. Tako da jeste bilo teško, ali završava se i spremamo se za utakmicu sa Vojvodinom – rekao je Katai.

Momak iz Srbobrana je istakao da je rad na taktičkim finesama bio prioritet.

Neki drugi zahtevi su mnogo bitniji od rezultata, a to je da uradimo neke taktičke stvari koje je Mister zamislio, nego golovi. Naravno, uvek je poželjna dobra završnica, ali mislim da je ovo prvo važnije.

FOTO: FK Crvena zvezda

Katai je naglasio da će svi u timu maksimalno pomoći novim igračima da se što brže prilagode.

Sigurno će nam pomoći na terenu, a mi smo tu da pomognemo njima, pošto je svaki početak težak. Svi mi koji smo igrali preko granice, znamo kako je teško kada si sam i nemaš nikog, tako da ćemo i maksimalno pomoći da se adaptiraju.

Popularni „Magiko“ se osvrnuo i na povratak publike na tribine za premijeru protiv Vojvodine.

Ne znam koliko je dozvoljeno publike. Ja bih voleo da je sto posto. Da može, uveren sam da bi stadion bio pun i to je ono što svi čekamo godinu dana. Navijači su nam mnogo falili i sigurno je da će biti mnogo lakše sada kada će ponovo biti uz nas – podvukao je Katai.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter