0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

POZNATO JE GDE ĆE FILIP STEVANOVIĆ OTIĆI NA POZAJMICU: Za Siti će se spremati u Holandiji!

Objavljeno: 09.07.21 u 13:58

Čekala se odluka.

Doskorašnji fudbaler Partizana Filip Stevanović, karijeru će nastaviti u Holandiji i to u ekipi Herenvena. U Erediviziji će nastupati kao pozajmljen igrač Mančester sitija, koji je za njegov otkup platio oko 6.5 miliona evra fiksno, dok bi uz bonuse crno-beli mogli da prihoduju i do 8.5 miliona evra.

Pre ove odluke, za usluge 18-godišnjeg fudbalera su bili zainteresovani klubovi iz Belgije i Španije. Inostranu karijeru su u Herenvenu takođe započeli i Miralem Sulejmani, Filip Đuričić i Nemanja Mijailović, pa će Stevanović ići proverenim putem.

Ja sam Filip Stevanović, dolazim iz Srbije iz Partizana. I biću ovde na pozajmici dve godine. Igram napadača, levo krilo. Ne volim da pričam o sebi, ali volim da postižem golove, volim driblinge, predstavio se Filip navijačima novog kluba.

Filip je jedan od najvećih talenata Srbie. I on i Siti imaju dobar predosećaj u vezi sa ovom pozajmicom. Filip je napadač orijentisan na gol. Ima dobar pregled, a jak je i individualno. Njegov dolazak nam otvara nove opcije ofanzivnu i zdravku konkrenciju na krilima, istakao je tehnički menadžer Herenvena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter