0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

OSVOJIO JE EVROPSKU TITULU, A SADA RADI KAO VOZAČ ZA MINIMALAC: Pukao mi je menjač u putu, šef mi je rekao da je ponosan!

Objavljeno: 09.07.21 u 13:19

Nije imao sreće.

Fudbalski klub Steaua iz Bukurešta proslavio je 35 godina od titule šampiona Evrope. Oni su u finalu savladali Barselonu nakon penala napravivši pravu senzaciju. Oni su nedavno na otvaranju novog stadiona okupili šampionsku generaciju u kojoj je najviše pažnje privukao Konstantin Pitol.

Ne, on nije bio najbolji igrač te ekipe, nije bio ni mnogo bitan u rotaciji, ali su sve oči uprte u njega zbog posla kojim se sada bavi. Naime, on već više od 20 godina vozi kombi koji prevozi robu za trgovine u Pitešiju, a priča se da za 8-10 sati dnevno zarađuje minimalnih 420 evra.

To što se desilo u sredu uveče bio je san. Drago mi je što sam uspeo da stignem na proslavu, vidim stare kolege… Navijači su nam aplaudirali, a tamo na podijumu osećao sam se kao davne 1986. u Sevilji. Nisam bio toliko važan igrač. Imao sam samo 18 godina, ali sam bio sa grupom. Dovoljno za lepe uspomene koje čoveka čine bogatim. Čak i sada kada sam vozač, počeo je Pistol i dodao:

Krenuo sam u jedan ujutru kući, jer radim od osam. U putu sam imao određenih problema. Pukao mi je menjač i tek oko pet sam došao. Šef mi je ujutru pred svima još jednom čestitao, rekao je da je ponosam što sam njegov radnik, a onda smo brzo svi krenuli na posao, istakao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter