0
Fudbal

OKTAGONBET TIKET DANA: Danas na repertoaru četiri utakmice – četiri pobede domaćina!

Objavljeno: 09.07.21 u 11:00

Za petak smo napravili mešavinu tenisa i fudbala! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

14.30 Matteo Berrettini – Hurbert Hurkacz

Iako je Poljak dosta talentovan teniser verujemo da će iskustvo u ovom duelu presuditi. Mateo Beretini ga je već dobio na Grend Slemu, iako u Australiji, ne verujemo u iznenađenje sada. Italijan je najbolje plasirani teniser posle Đokovića koji je ostao na turniru i mi ga vidimo u finalu. Meč može da ode u više setova zato čist kec.

Predlog: 1 (1,42)

01.45 Finn Harps – Waterford

Klubovi jesu jedan do drugog na tabeli ali je razlika u kvalitetu ogromna, to pokazuje i kvota. Iako je domaćin u ne tako dobroj formi dajemo im dosta veće šanse da osvoje 3 boda.Vaterford očekujemo u drugoj ligi sledeće sezone.

Predlog: 1 (1,75)

20.45 St. Patricks – Derry City

Nakon koraka unazad u prošlom kolu očekujemo iskupljenje domaćina i sigurna 3 boda. Deri je realno ekipa iz sredine tabele i tu će i ostati cele sezone. Sent Patriks je samo na 3 poena od lidera i završiće na mestima koja vode u Evropu definitivno.

Predlog: 1 (1,81)

21.15 Fylkir – Kopavogur

Sa samo jednom pobedom u 10 mečeva gosti nemaju šta da traže u elitnom rangu Islanda. Domaćin može mnogo više u ovoj sezoni i to će pokazati u kolima koja dolaze. Dosta visoka kvota da se ne bi iskoristila ako nas pitate.

Predlog: 1 (2,15)

UKUPNA KVOTA 9,67 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 5207522

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter