1
ATP

FOTO: YouTube screenshot

KAKAV JE OVO LIK: I Kirjos je odustao od Olimpijskih igara, neće vam biti dobro kada čujete koji je razlog!

Objavljeno: 09.07.21 u 11:13

Od njega nas više ništa ne iznenađuje.

Nakon Rafaela Nadala, i Nik Kirjos je odlučio da odustane od predstojećih Olimpijskih igra koje će se održati u Tokiu. On se na taj potez odlučio nakon što je objavljeno da neće biti dozvoljeno prisustvo navijača.

Olimpijski komitet u dogovoru sa japanskim vlastima odlučio da suspenduje odluku po kojoj je 10.000 navijača bio maksimalni kapacitet na tribinama.

– Zdravo svima, želim da vas obavestim da sam odustao od učešća na Olimpijskim igrama. Odluka nije bila laka. Sanjao sam da predstavljam Australiju na Olimpijskim igrama i znam da mi se takva prilika više nikada neće ukazati. Isto tako, poznajem i sebe. Igranje pred praznim tribinama mi ne odgovara. Nikada i nije. Takođe, ne želim da zauzimam mesto zdravijim australijskim takmičarima koji su spremniji da bolje predstavljaju zemlju. Sve vreme ću da posvetim kako bih svoje telo doveo u pravu formu. Mnogo sreće svim Australijancima koji će da se takmiče i vidimo se uskoro na terenu – napisao je Kirjos na Tviteru.

Podsetimo, Olimpijske igre u Tokiju počinju 23.jula. Pre Kirjosa, neučestvovanje na OI potvrdili su Rafael Nadal, Serena Vilijams, Dominik Tim, Simona Halep i Stan Vavrinka.

0
0

1 Komentara

  1. Meni je sasvim dobro, i bice mi dobro i kad Kirios bude igrao i kad ne bude igrao, potpuno je beznacajan lik i teniser, a Vas naslov nema veze sa zivotom…mad je u odnosu na onaj koji sam malopre video ipak u granicama normale…Dakle, genijalci na Vesti online su pod naslovom „Gde uzivo mozete da gledate Djokovica…“ naveli neke TV stanice, a ne centralni stadion u Vimbldonu…da nije tuzno bilo bi smesno to sa naslovima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter