0
ATP

FOTO: Serbia open

ITALIJAN JE PRVI FINALISTA VIMBLDONA: Novak uskoro na terenu!

Objavljeno: 09.07.21 u 17:30

Sjajno izdanje 9. igrača na ATP listi!

Završen je prvi polufinalni susret u muškoj konkurenciji na Vimbldonu. Prvi učesnik velikog finala je Mateo Beretini.

Italijan je nakon dva sata i 39 minuta velike borbe uspeo da savlada Hubera Hurkača. Mateo je slavio rezultatom 3:1, a u setovima je bilo 6:3, 6:0, 6:7, 6:4.

Očekivalo se da će Poljak biti neugodan rival, ali Beretini je igrao na izuzetno visokom nivou. Ovo je treći međusobni duel dva tenisera i sada Beretini vodi sa 2:1 u pobedama.

PROČITAJTE JOŠ: NEKADAŠNJI IGRAČ CRVENE ZVEZDE IMA NOVI KLUB: Prvi inostrani angažman u karijeri!

Mateo igra fenomenalno ove sezone i vezao je 11 uzastopnih pobeda. Prethodni poraz je doživeo od Novaka Đokovića na Rolan Garosu početkom juna.

Drugo polufinale je na programu od 17 časova i 35 minuta.. Taj meč će biti mnogo zanimljiviji domaćoj publici, jer će na teren istrčati Novak Đoković. Protivnik najboljem teniseru na planeti biće Denis Šapovalov.

Mladi Kanađanin i ‘prvi reket sveta’ su do sada sedam puta igrali jedan protiv drugog. Novak je ubedljiv u međusobnom skoru i ima prednost od 6:1 u pobedama. Zanimljivo je da su za kratko vreme odigrali veliki broj mečeva, jer su prvi put odmerili snage 2019. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter