0
Košarka

FOTO: FIBA

ALARM U AMERIČKOJ REPREZENTACIJI: Tri igrača udaljena sa trening kampa zbog koronavirusa!

Objavljeno: 09.07.21 u 12:16

Verovatno se neće vraćati treninzima.

Kao i druge selekcije, košarkaši SAD se pripremaju za Olimpijske igre. Oni imaju već ustaljen sistem rada, jer se pored ekipe koja će ići na OI na trening kampu nalazi i druga, takozvana trening ekipa. Taj tim je takođe dosta jak, pa je svaki igrač spreman da u slučaju povrede nekog od prvih 12 uskoči u glavnu selekciju.

Ipak, ovog puta upravo iz te trening ekipe stižu loše vesti. Prema pisanju američkih medija, preostali deo trening kampa će propustiti Imanuel Kvikli, Pi Džej Vašington i Majls Bridžis. Jedan od njih trojice je dobio pozitivan test na koronavirus, dok su dvojica zbog bliskog kontakta sa njim izolovani.

Svi znamo da pandemija nije još uvek završena. To ne mora ni da se kaže. Svi moraju da budu pažnjivi. Tačno je da su trojica u trening kamp došla pozitivna, ali ne znam njihova imena, rekao je selektor SAD Greg Popovič.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter