2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ŽELJKO STUPIO U KONTAKT SA IZRAELSKIM ČUDOM: Draftovan je i konstantno privlači pažnju NBA skauta! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.21 u 20:42

Bilo bi to vrlo perspektivno rešenje.

Kako vreme odmiče, deluje da je KK Partizan nikad jači. Najtrofejniji evropski trener svih vremena Željko Obradović, do sada je doveo Kevina Pantera, Zeka Lideja, Aleksu Avramovića i Rodionsa Kuruksa. Pored mnogih poznatih imena koja bi mogla da pojačaju crno-bele, nalazi se i jedan mladi izraleski košarkaš.

U pitanju je Jam Madar, koji je velika nada izraelske košarke. Mladi plejmejker ima samo 20 godina, a draftovan je 2020. kao 47. pik od strane legendarnih Boston Seltiksa.

Madar je visok 190 centimetara i odlikuju ga brzina, kao i ogromna požrtvovanost. Uporan je i željan napetka, čemu svedoči činjenica da se sa oko 27% uspešnosti u šutu za tri podigao na čak 40%, uz 4 šutnute trojke po utakmici.

Izraelski mediji prenose da je Željko Obradović lično stupio u kontakt sa igračem. Madar je prošlu sezonu proveo u Hapoelu iz Tel Aviva, gde je prosečno postizao čak 17.1 poen uz 5.2 asistencije. On je definitivno igrač koji je prošao ispod radara mnogim evropskim ekipama, pa bi dolazak u Partizan bio sasvim realan.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter