0
Evropske lige

FOTO: FSS/printscreen

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Mitrović bi mogao da napusti Fulam, ali i ostrvo!?

Objavljeno: 08.07.21 u 19:54

Srpski napadač je na ceni…

Aleksandar Mitrović je drugi put u karijeri s Fulamom ispao u Čempionšip, nakon teške sazone, gde nije imao ni konstantu minutažu u timu Skota Parkera, a zbog svbega su se pojavile informacije o odlasku s ‘Kevin Kotidža’.

Naime, francuski mediji pišu o tome da je Mitrović na meti Rena, ali ne samo to, već su navodno započeti i pregovori dva kluba oko potencijalnog transfera. Ono što je sigurno, je da će klub iz Lige 1 morati debelo da plati jer Mitrović ima još tri godine ugovora s engleskim timom, a njegova procenjena vrednost u ovom momentu je 16 miliona evra.

FOTO: FSS

Kako pišu mediji u Francuskoj, Mitrović bi stigao kao zamena za Mbaja Nijanga, koji je poslednjih šest meseci proveo na pozajmici u Al Ahliju iz Džede i na njega u klubu ne računaju.

Ukoliko se dve strane dogovre, Mitrović bi bio drugo pojačanje Rena, jer je ovaj klub već doveo defanzivca Loika Badea za 17 miliona evra. Podsetimo, Mitrović je ponikao u Partizanu, igrao je i za Anderleht, Njuasl i Fulam, u kom je od 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter