1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VAŽIO JE ZA ZVEZDINO ČUDO, ČAK JE I SITI BIO ZAINTERESOVAN: Crveno-beli ostali bez sjajnog krila, mladi fudbaler ima novu sredinu!

Objavljeno: 08.07.21 u 13:46

Prošlog leta stigao je kao pozajmljeni igrač u Voždovac, neposredno pre svog 18. rođendana.

Prvu profesionalnu polusezonu odigrao je na Krovu i zapaženim partijama, četiri gola u prvenstvu i Kupu, opravdao sve epitete.

Miloš Pantović vratio se kući. Mladi reprezentativac od danas je zvanično igrač Voždovca, potpisao je ugovor sa klubom na dve i po godine.

– Voždovac je moj dom! Od momenta kada sam došao u klub prošle godine, svi su me prihvatili kao deo porodice i odmah je bilo jasno da je ovo prava sredina u kojoj mogu da se razvijam i napredujem. Srećan sam što sam se vratio na Krov i jedva čekam sve izazove koji su predamnom i mojim saigračima, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Kupu – jasan je Pantović.

FOTO: FK Voždovac

Generalni direktor kluba, gospodin Miloš Mirković, zadovoljan je što mladi igrači prepoznaju Voždovac kao pravi klub za napredak u karijeri.

– Pantović je veliko pojačanje i već smo prošle sezone videli koliko može i koliko vredi. Baš zbog toga je veliko zadovoljstvo što je odlučio da posle pozajmice i zvanično postane naš igrač. Ispoštovao je dogovor, bio je strpljiv i to je pravi dokaz koliko Voždovac kao klub znači za talentovane igrače poput njega – rekao je gospodin Mirković.

18-godišnji fudbaler ponikao je u novosadskoj Vojvodini a na Krov je stigao prošle godine iz omladinske škole Crvene zvezde sa kojom je beležio sjajne rezultate kao i nastupe u UEFA Ligi šampiona za omladince.

Miloš je važio za ‘Zvezdino čudo’ i u jednom trenutku je bio blizu prelaska u Mančester siti. Do dogovora ipak nije došlo i Pantović se potom dokazivao u Grafičaru i Voždovcu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter