1
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

UEFA DALA ENGLEZIMA PENAL ZBOG SUPERLIGE EVROPE: Italijani vrše pritisak na sudije, biće napeto u nedelju!

Objavljeno: 08.07.21 u 23:37

Vrlo brzo stiže utakmica svih utakmica.

Fudbalska reprezentacija Engleske se pobedom nad selekcijom Danske rezultatom 2:1 plasirala u finale EP. Rival u borbi za titulu biće im Italija koja je dan ranije, nakon penal završnice, savladala Španiju.

Meč između Engleske i Danske obeležio je i penal dosuđen u 104. minutu, koji je definitivno rešio pitanje pobednika. Odmah nakon što je sudija Makijele pokazao na belu tačku, društvenim mrežama je počelo komentarisanje kako se sve ovo radi sa namerom.

Tim komentarima pridružio se i poznati italijanski list Gazzeta delo Sport, koji navodi da UEFA i Aleksandar Čeferin žele da se oduže Engleskoj i premijeru Borisu Džonsonu. Prema njihovim pisanjima, razlog je taj što je Džonson bio najveći protivinik Superlige Evrope koju je pre dva meseca osnovalo 12 najvećih evropskih klubova.

Italijo, oprez, Engleska u finalu nakon političkog vetra. Vrlo velikodušno dosuđen jedanaesterac koji je Sautgejtovoj ekipi omogućio da eliminiše Dansku potvrđuje sumnje o vraćanju usluge Borisu Džonsonu, koji se smatra spasiocem evropskog fudbalanakon napada na Superligu, pisalo je u tekstu.

0
0

1 Komentara

  1. Ne znam da li je zbog toga, ali je Engleska najvise gurana od pocetka prvenstva. Sve osim jedne utakmice su odigrali na Vembliju. I druge zemlje su bile clanice EU, ali su uglavnom igrali u gostima. U polufinalu i finalu se ogranicava broj svih drugih navijaca osim Engleza. I kao slag na torti, poklonjen penal u polufinalu. Smesno je da sudija nije ni gledao snimak, vec je verovao sudijama iz VAR sobe. Dosudis penal u produzetku krajnje sumnjiv i ne gledas ga, jasne su namere. Bilo bi logicnije da nije svirao nista, a da ga recimo iz VAR sobe pozovu da pogleda snimak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter