1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN PRIPREMAMA: Ovo je jedna ozbiljna grupa momaka, Stanić će biti paklen igrač!

Objavljeno: 08.07.21 u 23:55

Uskoro kreće prvenstvo.

Fudbaleri Crvene zvezde su završili svoje pripreme u Austriji tako što su u poslednjem kontrolnom meču odigrali nerešeno sa Šturmom. Rezultat je bio 1:1, a nakon utakmice trener crveno-belih Dejan Stanković istakao je da je ovo jedna ozbiljna grupa momaka. Takođe, nije krio svoje zadovoljstvo odrađenim pripremama.

Ja sam preazdovoljan jer nam je ovo trebalo, to se osetilo u prvih 20 minuta. Jak protivnik pritisak, publika, ali to sve ide u svrhu dobrih i jakih priprema jer je protivnik bio odličan i ozbiljna provera, jer za 10 dana počinjemo takmičenje. Zato i koristimo pripreme da probamo nešto, da vidimo kako ide sa tri igrača nazad. Ali, neko će reći “šta sad probaš kad ide takmičenje”, ali za to služe pripeme. Najviše me raduje reakcija u drugom poluvremenu. Mogli smo i neki gol više da damo, sve ostale greške su okej. Možda bi zamerio kod penala, ali ne može tako da se uđe u duel. Nikad ne znaš kako će u Evropi da se sudi, pa možeš zbog pogrešne situacije da ispadneš, počeo je Stanković.

Za sam kraj, legendarni reprezentativac Srbije pričao je i o mladom Petru Staniću. Stanković je dao do znanja da će on biti paklen igrač, ali da ima još puno da radi.

On ima sve da se nadogradi i neću da ga hvalim, ali da ima sve da bude paklen igrač ima sve. Sve ono što smo želeli, to smo doveli shodno budžetu. Dobre stvari smo uradili doveli dobre igrače. Dobili smo kvalitet sa tim igračima, ovo je ozbiljna grupa momaka sa ozbiljnim liderima i ozbiljnim momcima, završio je trener Zvezde.

0
0

1 Komentara

  1. Ako budeš sa Dragovićem uparivao Babića ili Pankova, duvaće promaja. Bez Degeneka ne možeš trenutno je tako. Ako ga uslovljavate da mora da ide u drugi klub onda pod hitno u potragu za drugim štoperom a onu dvojicu na pozajmice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter