0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

POLISJA SAVLADALA PROLETER: Sledi finalna provera protiv Zorje! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.21 u 12:44

Proleter je pretposlednju utakmicu na pripremama u Turskoj odigrao protiv ukrajinskog drugoligaša – Polisja.

Novosadski tim će danas popodne odigrati još jedan pripremni meč, protiv ekipe Zorje.

PROLETER: Nović, Milošević, Bravo, Skopljak, Pejović, Kojić, Mihajlović, Tomović, Živojinović, Milinković, Kaluđerović.

FOTO: HotSport

Igrao se 5. minut utakmice, kada su fudbaleri Polisje postigli vodeći pogodak. Jedan potpuno bezazlen centaršut pretvoren je u ozbiljnu šansu i pogodak tim iz Ukrajine!

Fenomenalna prilika za Proleter u 14. minutu. Loptu je primio iskusni Kaluđerović, telom fintirao rivala i sam ostao protiv golmana, koji je uspeo da reaguje i zaustavi njegov udarac. Mogli su Ukrajinci da poduplaju prednost u 35. minutu, ali je levi bek bio neprecizan iz neposredne blizine.

Iako je Proleter imao mnogo veći posed, Ukrajinci su stvarali više prilika. Fenomenalan je bio golman Nović, koji je siguran pogodak pretvorio u svoju velelepnu odbranu.

FOTO: HotSport

Kaluđerović je sjajno šutirao sa ivice kaznenog u petom minutu nastavka, ali je lopta završila malo pored leve stative. Prilika utakmice desila se u 55. minutu utakmice. Milinković je sjajno proigrao potpuno samog Tomovića, koji je šutirao preko gola i tako propustio priliku da poravna rezultat.

Čini se da je glavni arbitar današnjeg susreta propustio da dosudi kazneni udarac u korist Proletera, sredinom drugog dela igre.

Napadač Polisje nekoliko minuta pre kraja promašuje prazan gol, sa svega nekoliko metara udaljenosti. Utakmica je okončana minimalnom pobedom Polisje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter