0
Košarka

FOTO: Aleksandar Grašić

KOŠ ZA SREĆU NAPUNIO TRIBINE TERENA NA KALEMEGDANU: Košarkaši, glumci i druge javne ličnosti na spektaklu za socijalno ugrožene porodice!

Objavljeno: 08.07.21 u 16:45

Pred nezapamćeno punim tribinama terena KK Partizan na Kalemegdanu odigrana je sedma humanitarna utakmica Koš za sreću.

Pobedu je odnela ekipa ljubičastih koju je predvodio košarkaš Bilbaa Goran Huskić sa 21 poenom i dobio MVP priznanje, te prekinuo dvogodišnju dominaciju čuvenog repera Nikole Jelića Mikrija, saigrača u utorak uveče, koji je bio najkorisniji igrač prethodna dva Koša za sreću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koš za sreću (@koszasrecu)

Kao i u prethodnim okupljanima javnih ličnosti, povod je bila pomoć socijalno ugroženim, višečlanim porodicama, a zajednička misija je proglašena uspešnom.

Što se samog meča tiče, pored maestralnog Huskića, u ljubičastom dresu je ponovo briljirao pomenuti Mikri i postigao 18 poena. Košarkaš barske Budućnosti Marko Jeremić je dodao 11, a od učesnica se u ovom timu istakla glumica Mitra Mladenović sa šest poena i trojkom za prepričavanje.

FOTO: Dragana Stjepanović

Reper Miloš Grubor Bigru je predvodio tim žutih sa 17 poena, košarkaš Nino Čelebić je imao 16, a centar Avtodora Dušan Ristić 14.

Odlično su se snašle i druge dame u ovom duelu, glumice Staša Nikolić i Dragana Mićalović, kao i sportska novinarka Marina Sekulić, sjajnu rolu su imali i glumci – Miloš Vlalukin, Jovan Jovanović, Luka Grbić, Denis Murić, Stevan Piale, Saša Joksimović, Nikola Glišić.

Učestovali su i poznati srpski košarkaši Marko Kešelj, Stefan Birčević, Ivan Paunić, Marko Tejić, Dragan Apić, kao i čuveni Vladan Lukić koji je sa Crvenom zvezdom 1991. osvojio Kup evropskih šampiona.

FOTO: Aleksandar Grašić

Takođe, tu su bili i predstavnici jutjub zajednice, Milan Inić Jaserštajn, Nemanja Blažić Triki, Vuk Vukašinović i Aleksandar Trifunović, poznati reper Boško Ćirković Škabo, svetski 3X3 šampion Marko Dugošija, maneken Vlada Vuksanović i voditelj Ivan Tešanović, dok je za miksetom atmosferu podgrejao DJ Mrki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koš za sreću (@koszasrecu)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter