0
ATP

KIRJOS NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Kontroverzni Australijanac ponovo govorio o Novaku, pa šokirao izjavom!

Objavljeno: 08.07.21 u 12:26

Nik Kirjoj ponovo u centru pažnje.

Kontroverzni Australijanac završio je ovogodišnje učešće na Vimbldonu i u konkurenciji mešovitih parova, nakon što je sa Amerikankom Venus Vilijams predao meč drugog kola.

Nakon meča, na konferenciji za medije, Nik se dotakao ‘velike trojke’ koju čine Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

– Ne volim ovaj sport kao što ga vole legende. Novak, Rafa i Rodžer ne bi mogli da žive bez tenisa. To je njihova prva ljubav. Nemojte da mislite da ih kritikujem zbog toga, naprotiv – rekao je Kirjos i potom dodao:

PROČITAJTE JOŠ: AMERIKANAC IZAZVAO HAOS NA NOVAKOVOJ KONFERENCIJI: On nije čak ni novinar! (VIDEO)

– Nisam poput njih, moja prva ljubav je bila košarka. Međutim, nisam mogao da ostvarim svoj san. Nije mi lako da ustajem ujutru i razmišljam svaki put šta treba da popravim. Mnogi ljudi me mrze, to nije lako. Istina je da želim da radim nešto drugo sem tenisa i moj cilj je da se povučem sa 28-29 godina i uživam sa partnerom i porodicom – istakao je kontroverzni teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter